sunnuntai 28. elokuuta 2022

Kalle Palanderin lausumaa Marinin bileistä

Kalle Palanderin suusta on päässyt suoria syytöksiä Marinin juhlien vieraista termillä "kokaiiniääliöporukka" (sisältää raastupapotentiaalia).
Olisiko Kallella todellista tietoa, vaiko ainoastaan poliittissävytteistä suunpieksäntää. Pariskunta hengailee nimittäin Persujen leirissä, eli siinä yhdessä Mariinin vastaisen kampanjan leipomossa Kokkareiden ohella.

Palanderin video on todella alatyylinen. Jos Persumuoriso on Monacon veroparatiisissa rahojaan piiloittelevan, rattijuopumuksesta rangaistun, entisen urheilijatähden vituttelusta innoissaan, niin ei mahda mitään. Heitä tuskin ainakaan totuus kiinnostaa, mut "juku ku nasta kiroiluvideo", Kalle näyttää nuorisolle esimerkkiä.
https://www.youtube.com/watch?v=OLSAqvv-DRM

Rouva Palander lähti Persu-politiikkaan jo 2009, Kalle itse hieman myöhemmin:

"26.11.2009Alppihiihtäjä Kalle Palanderin puoliso on lähtenyt mukaan politiikan areenoille perussuomalaisten riveistä."

Suomen Kuvalehti kirjoitti aiheesta artikkelin 25.8.2022.
Lainaus tekstistä:"Entä rikkovatko julkaistut kotibilekuvat ja -vi­deot lakia yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä?" Lakia rikkovilla vidoilla tarkoitetaan mm. Kalle Palanderin Marinin vieraiden nimittelyä
kokaiiniääliöporukaksi. Myös henkilöistä kuvattua materiaalia on luvatonta julkaista ilman kuvassa esiintyvien henkilöiden hyväksymistä (silloin, kuin yksityishenkilöt ovat pääesiintyjinä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti