keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Hallintarekisterien hautausmaa odottelee noutajaaKaj Turunen (Perussuomalaiset) toteaa HS:n artikkelissa 16.6.2016, että lakiesitys hallintarekistereistä on juuttunut valiokuntaan, koska hallituspuolueet ovat asiasta eri mieltä. Tarvitaan uuden valtionvarainministerin kanta (Petteri Orpo, Kokoomus).

Jaahas. Jos otetaan tosiasiat tosiasioina, niin uskooko kukaan, että Kokoomuksen kanta asiassa muuttuisi? Ministeri kuin ministeri on puolueensa käsikassara. Ei politiikan huipulla sooloilla (paitsi Persuissa).  Kokoomuksen vakavarainen ydinkannattajakunta haluaisi mitä ilmeisimmin piilotella rahojaan pois verottajan kynsistä, näin se osallistuu tähän meidän lamatalkooseen omalla tavallaan.

Lainaus artikkelista:
”Odotan uutta esitystä ilman salailupykälää. Miksi salailu sallittaisiin, kun se nykyisinkin on kielletty”, Turunen ihmettelee.

Tätä on turha ihmetellä. Niin kauan kun Kokoomus on ruorissa, se ajaa puolueensa asioita. Nyt aikaa yritetään ostaa päätöksen kypsyttelemiseksi julkisuuteen, koska Panamasotku on loannut rahapiirien maineen ja lisäloka ei ole nyt tarpeen. Odotellaan suvantoa, tai peräti noususuhdanteita, jolloin päätös ei nouse, kenties, niin ilkeästi esille. Kepu ja Vihreät tuskin haluavat liata käsiään tässä päätöksessä, edes lehmäkaupan vaihtovälineenä? Toivoa sopii, että Kokoomuskin älyää perääntyä vaateessaan ihan kansallisrehellisistä syistä.

Vai kuuluuko suomalaisen perusluonteseen enää rehellisyys? Moni asia vakuuttaa nykymenollaan, että ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti