keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Muutama tärkeä ohje tuleville poliitikoille

Populismiin uskovat ovat jälleen voittaneet ajattelevan kansanosan. Tosi-TV rulettaa.
Suomessa kävi näin ja Englannissa kävi näin. Molemmissa maissa podetaan nyt mustelmia ja palataan entisten, luotettavien puolueiden ja niiden edustajien taakse. USA:lla on tämä viellä edessä, mutta kaikesta huolimatta valtaan on päästy ja sehän on pääasia.

Vastaisuudessa poliitikot voivat vapaasti valehdella, sen kun ehtivät. Kansa uskoo ja äänestää.
Toki poliitikot ovat aiemminkin lupailleet ennen vaaleja yhtä sun toista joka ei ole toteutunut syystä tai toisesta. Ei huolta, äänestäjillä on mahdottoman lyhyt ja huono muisti.

Jos olet miespoliitikko, kannattaa nipistellä ja kouria naisia mahdollisimman taajaan ja paljon. Naiset kauhistelevat julkisissa puheissa ja mediassa mutta äänestävät innolla. Muutenkin kannattaa olla brutaali ja pöljä tai ainakin antaa brutaali ja pöljä vaikutelma.

Jos olet naispoliitikko, älä lähetä e-maileja. Kirjoita kaikki viestit paperikirjeinä ja lähetä kirjattuna postissa tai mieluummin, vie itse kirje henkilölle jolle se on tarkoitettu. Luetuta kirjeesi sitä ennen lakimiehelläsi. Jos haluat neuvoa jotakuta, tee se vain nokikkain tai puhelimessa tai paikassa jossa voit varmistaa, että keskustelua tai puhelua ei nauhoiteta.

Vastapuolen lokaaminen on nyt vaalipuheissa ja taustatyössä SE pääasia.
Taustatukea lokaamiseen kannattaa hakea mm. valtiolliselta poliisilta. Mieluummin mahdollisimman lähellä äänestyspäivää. Aina löytyy joku nopeussakkolappu tai väärinpysäköinti tai koulun jälki-istunto jos ei muuta.
Voittaneen kannattaa muokata myös tuomioistuimet "omikseen". Oikeuslaitoshan ei ole missään maassa oikeasti riippumaton, sanottiimpa sitten mitä tahansa.

Moraali ja rehellisyys ei ole enää trendikästä.  Käydään nyt, maailman laajuisesti, tämä trendi läpi pohjamutia myöten, ehkä jossain vaiheessa taas arvot muuttuvat mutta sitä odotellessa, antaa palaa.

Mitä USAn nyt tulee: 
Mielenkiintoista on nyt nähdä ja kuulla miten seuraavat rauhanneuvottelut, ystävysten kesken, Putinin ja Trumpin välillä, mahtavat sujua. Kumpi osaa valehdella paremmin, enemmän ja mistä milloinkin aiheesta. Mitä neuvotteluissa oikeasti sovitaan vai allekirjoitetaanko tyhjä paperi (joka olisi kai se rehellisin vaihtoehto), koska sopimus tullaan rikkomaan joka tapauksessa.
USAn sisäpolitiikka on nyt pelkkä musta paperi, koska se on niin mustanaan kysymysmerkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti