torstai 6. huhtikuuta 2017

Sinnemäki käänsi takkinsa vaalipuheissaan

Olemme jälleen nähneet mitä vaalit saavat aikaan. Puhutaan toista ja tehdään toista.
Sinnemäki ei nyt vaaliesiintymisessään enää kannata keskuspuston kaventamista MUTTA on sen jo kaavallaan tehnyt.
Sinnemäki on ollut apulaiskaupunginjohtajana vetämässä yleiskaavatyöryhmää ja osallistunut  laittoman kaavan valmisteluun ja lobbaamiseen. Se sotii maakuntakaavan määräyksiä vastaan ja on 100 metrin hehtaariruudukoillaan täysin ennakoimaton. Jos esim. pientaloalueen tai viheralueen reunalla on 100 metriä ennakoimatonta rakennusmaata, kuinka hyvin se turvaa enään mitään asumismuotoa?
Jos kaupunkiimme valitan tämän kaltainen horjahteleva pormestari, kaupunkisuunnttelumme on todella epävakaalla pohjalla. Sitä palliahan Sinnemäki nyt ajaa takaa, takkinsa suunnasta piittaamatta.

Yleiskaavasta päävastuuhenkilö on Helsingin kaupungin organisaation mukaan: "Kaupunkisuunnittelu- ja kiinteistötointa johtavan apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäen toimialaan kuuluvat kaavoitusta ja muuta maankäytön suunnittelua ..."

Annin yleiskaavan läpimenon juhlinnasta voitte lukea YLE uutisista:
http://yle.fi/uutiset/3-9255105
Kaavassa EIVÄT ole voittajina nuoret ja lapset suinkaa. Kuka nuori ja lapsi haluaisi elää umpi betonoiduissa ympäristöissä? Mm. Laajasalon urheilupuisto rakennetaan tämän kaavan mukaan asunnoiksi tai raitiovaunuhalleiksi. Kuulostaako nuorisoystävälliseltä?

Sinnemäen toimintatapoihin on kuulunut myös demokratian ohittaminen:
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005030387.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti