sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Moskovan murhan propagandasotaKreml tuntuu ampuvan itseään jalkaan vähän siellä sun täällä politiikassaan. Näin ainakin länsimaisesta, vapaan viestinnän ja demokratian silmin katsottuna.
Venäjän politiikan vastustajien ei tarvitse tehdä Nemtsovin murhan kaltaista, eritäin riskialtista ”provokaatiota” Kremlin sydämmessä.

Putin ja Kreml kääntää omassa tiedotuksessaan sormen aina länteen, jos suinkin mahdollista ja kaikissa tapauksissa pois itsestään. Tsetseenit olivat aikaisemmin hyviä syntipukkeja ja nyt heidän tilalleen on astunut Ukraina ja ennen kaikkea USA.

Ukrainan murhasta saama mahdollinen poliittinen hyöty ei ole selkeästi toistaiseksi nähtävissä mutta hyötyä saattaa syntyä, riippuen siitä, miten rikoksen tutkinta ja murhaajien (ja murhan tilaajien) rankaisu onnistuu tai epäonnistuu.
Tämä tarkoittaa, että jos todellisia syyllisiä ei löydy, Putin joutuu ikävään valoon ja JOS taas todelliset syylliset ”löydetään” Putinin vastustajista (joilla ei olisi ollut syytä tappaa toista Putinin vastustajaa) kääntyy tämäkin Putinia vastaan, koska tämä on ollut Putinin ja Venäjän valtaapitävän klikin metodi historiassa. Löydetään sopiva syntipukki ja tuomitaan syylliseksi.

Tämä saattaisi olla motiivi ja peruste löytää syyllinen vastustajien riveistä, jos löytyy näyttöä vastustajien keskinäisestä kilpailusta, jota ei tällaisen teon määrässä ole ainakaan toistaiseksi tiedossa. Venäjää vastaan sotivat Ukrainalaiset eivät olisi päässeet Kremlin vartioituun keskustaan ajelemaan, eikä ainakaan pakenemaan sieltä selkeästi erottuvalla valkoisella autolla (joka ilmeisesti oli varastettu ja on nyt jo poltettuna jossain). Murhan tilaaja on todennäköisesti pystynyt lahjomaan ainakin osan poliiseista paon varmistamiseksi.

”Telotuspaikka” oli valittu tarkoituksella näyttäväksi, ei kiinnijäämisen riskin minimoimiseksi.
Joka tarkoittaa, että kiinnijäämistä (mahdollista pidätystä) ei edes ollut odotettavissa. Kuka tai ketkä Venäjällä pystyvät tekemään tällaista? Syylliset löytyvät sittemmin näistä henkilöistä ja ryhmistä, jos todelliset syylliset löytyvät koskaan.

Asiaan kuuluu myös kolmen miljoonan vihjepalkkio murhaajista. Vihjeitä tulee epäilemättä runsaasti. Vihjeistä on helppo valita se tarkoituksenmukaisin.

------------------------LEHTILEIKKEITÄ aiheesta--------------------------

Tuomioja Nemtsovin murhasta: Maailman silmät kohdistuvat nyt Moskovaan

HS Ulkomaat 28.2.2015 15:56 Päivitetty 28.2.2015 16:02

Aishi Zidan

Tuomioja muistuttaa, että kansainvälinen yhteisö tulee seuraamaan tarkoin, selvitetäänkö Nemtsovin murha ja saatetaanko syylliset vastuuseen.
"Moskovan pitää nyt tietää, että maailman silmät kohdistuvat sinne", Tuomioja sanoo.
Tuomioja korostaa, että murhan motiivista on liian aikaista tehdä johtopäätöksiä. Hän sanoo poliittisten motiivien tulevan ensimmäisinä mieleen, mutta esimerkiksi talouserimielisyyksiä ei voi sulkea pois täysin.
"Näyttää hyvin ammattimaisesti tehdyltä teloitukselta. Päällimmäisenä ovat epäilykset poliittisesta motiivista, mutta poliittisia motiivejakin voi olla monenlaisia."


Länsimaisen lehdistön viestin me jo tedämme mutta
MITÄ SANOO PRAVDA ”TOTUUS”
Teksti nostaa länsimaalaisen vapaan viestinnän lukijan hiukset pystyyn jälleen kerran.
Tässä tekstissähän ei edes pyritä aitoon vaikuttamiseen. Tämä on puhdasta propagandaa ilman pidäkkeitä. Kaikkea se Lendemankin rahasta tekee (jos nimi nyt sitten on edes miehen virallinen ja oikea. Epäilen vahvasti).

Lue koko artikkeli osoitteessa:


Nemtsov Murder: Anti-Putin False Flag! 
(Putinin vastainen lavastettu hyökkäys)

28.02.2015

Artikkeli on normaali, räikeän propagandakaavan mukaan muotoiltu, osin Nemtsovin saavutuksia kuvaileva ja sen jälkeen keskitytään USA:n syyllistämiseen kaikessa mahdollisessa, sekä USA:n viestimien sanoman mollaamiseen.

En epäile hetkeäkään, etteikö USA pystyisi erinäisiin likaisiin tekoihin mutta niitä en usko näin laajasti käytettävän ainakaan Obaman valtakaudella, kuin mitä artikkeli innoissaan luettelee.
USA:n tuki Venäjän demokratiakehitykselle on totta mutta siitä ei voi vetää johtopäätöstä, että CIA tai muu USA:n organisaatio olisi murhannut Nemtsovin omien tarkoitusperiensä saavuttamiseksi ja varsinkaan jos Nemtsov oli "USA:n mies" Kremlin oppositiossa, kuten tämän artikkelin sisältö antaa ymmärtää.

Leikkeinä muutama osa artikkelin USA:ta leimaavimmista kohdista:

He was RPR-Parnas party co-chair, a Yaroslavi Oblast regional parliament member, and Solidarnost co-founder/co-chair - modeled after CIA-financed anti-communist Lech Walesa's Polish Solidarnosc

Along with Aleksey Navalny, Garry Kasparov, Vladimir Ryzhkov, and other Putin opponents, he had close Western ties.

He got State Department funding through the National Endowment for Democracy (NED). It wages war on democracy worldwide. It advances US interests. Its board of directors includes a rogue's gallery of neocon extremists

In 2009, Nemtsov and Kasparov met personally with Obama. They discussed anti-Putin tactics - regime change by any other name.

I'll now be a Nemtsov memorial rally - turning an anti-Putin/pro-Western opportunist/convenient stooge into an unjustifiable martyr.

Serial-killer/unindicted war criminal Obama "condemn(ed) (his) brutal murder."

Nemtsov was a Western financed self-serving opportunist. His killing has all the earmarks of a US-staged false flag. Cui bono remains most important.

Clearly Putin had nothing to gain. Rogue US elements have lots to benefit from trying to destabilize Russia.

(tässä on seuraavaksi erittäin mielenkiintoinen toteamus jossa unohdetaan mainita tuo todella tällä menetelmällä tehty venäläisen agentin polonium-murha Englannissa – ehkä se olisi ollut tuon murhan lopullinen tunnustus)
Viite: FSB:n entinen agentti Aleksandr Litvinenko kuoli myrkytykseen Lontoossa 23. marraskuuta 2006

If Putin wanted Nemtsov dead, it's inconceivable he'd order a Mafia-style contract killing. An "unfortunate" plane or car crash would have been more likely.
Perhaps cleverly poisoning him the way Obama murdered Chavez and Sharon killed Arafat.

His demise has all the earmarks of a CIA-staged false flag. Expect no evidence whatever surfacing suggesting Putin's involvement.

Expect his hyped martyrdom to be fully exploited in the West. Does Washington plan more political assassinations to heighten the Nemtsov effect?
Expect Sunday's march to be nothing more than another US failed attempt to enlist anti-Putin support.
Russians aren't stupid. They know how Washington operates. How it vilifies their government. How neocon lunatics in charge are capable of anything.

(Tässä päästään seuraavaksi itse asiaan. Ukrainan kriisi on täysin ja vain USA:n syytä ja Putin on se rauhanmies. Krim on unohtunut mainita kokonaan?)

They know Washington bears full responsibility for Ukrainian crisis conditions. How Putin goes all-out trying to resolve them diplomatically.

Obama wants war, not peace. He wants destabilizing regime change in Russia - perhaps by nuclear war if other methods fail.

Journal and like-minded editorials and commentaries repeated one Big Lie after another. Irresponsible Putin bashing substitutes for honest reporting and analysis.

Nemtsov's killing is Washington's latest attempt to destabilize Russia. It's part of its longstanding regime change strategy.
It bears repeating. Russians are too smart to fall for thinly veiled US schemes.

1 kommentti:

  1. Eilen 3.3.15 (vaiko jo maanataina) tuli tieto myös siitä, että osa murhapaikan alueen videokameroista oli sopivasti huollossa tapahtumahetkellä. Mielenkiintoista.

    VastaaPoista