maanantai 15. marraskuuta 2021

Salaliitot ja somehäiriköt

Rokotevastaisuus-informaation levittäminen on täysin edesvastuutonta. Jos itse ei halua rokotetta ottaa, kärsii ainoastaan itse ja kantaa taudin läheisilleen, MUTTA roketteenvastaista propagandaa levittämällä, villitsee  tietämätöntä ja kypsymätöntä nuorisoa toimintaan, joka saattaa olla heille kohtalokasta.

Näiden koronarokotusvastaisten häiriköiden likaisimpiin keinoihin näyttää kuuluvan nyt jonkin asiallisen FaceBook tilin jumittaminen tai kaappaaminen.
Grouppiin postataan sääntöjen vastaisia propaganda-videoita, joita ei pysty poistamaan, eikä postaajaa pysty plokkaamaan ulos ryhmästä. Juntteron saa purettua, kun vaihtaa salasanan ja mahdollisesti hakkeroidun ja väärinkäytetyn, sähköpostiosoitteen. Sen jälkeen pääsee poistamaan videot ja sen postaajat ryhmästä. Kannattaa laittaa päälle myös jäsenen hyväksymiskäytäntö, automaatti-assistentti sääntöineen ja kenties julkaisun sisältämien sanojen avulla toimivan suodatin eston.

Tämä rajoittaa ryhmään liittymistä ja postauksia mutta jos ryhmän on löytänyt häirikkö tai säännöitä piittaamattomat häiriköt, ei ole muuta vaihtoehtoa.

Näin halpamaisia keinoja näyttävät käyttävän nyt mm. koronarokotuksen vastustajat ja muuta salaliittohuuhaata levittävät henkilöt ilmeisen epätoivoisina. 

Koronaan sairastuu nyt historian suurimmat määrät ihmisiä. Samoin tehohoidossa on suuret joukot sairastuneista. Näistä suurimman vastuun tulee ottaa noiden rokotusvastaisten tietojen levittäjät.
"Elo-lokakuussa 2021 rokottamattomat ovat joutuneet covid-19-tartunnan vuoksi erikoissairaanhoitoon 19 kertaa useammin kuin kaksi kertaa rokotetut." (THL)

Eräs typerimmistä väitteistä on ollut, että rokotteen mukana sinuun pistetään siru jolla sinua voidaan vakoilla tai ajatuksiasi manipuloida. Täysin huuhaa ajatus. 
Koirien mikrosirun pistoon tarvittavan laitteen rakenteesta voi päätellä, ettei Covid-19 rokotteen neulaan tuollainen siru edes mahdu. Toinen tosiasia on, että lisäksi koirienkin mikrosirun lukemiseen tarvitaan  lähietäisyys. Kolmanneksi tuollainen siru sisältää ainoastaan luettavaa tietoa, se ei ole mitenkään muuten toiminnallinen, eikä sen koko edes mahdollista toiminnallisuutta, eikä sitä voi edes lukea ellei se saa ulkopuolelta, lähietäisyydeltä, energiaa.

Hieman kehittyneempi mutta pöyristyttävämpi väite on, että rokotteen mukana pistetään kehoosi mikropiirejä muodostava kemikaali jonka avulla sinua voitaisiin manipuloida. Väitteen esittäjä perustelee väitettään huuhaa esitelmällä (muka videoitu tilaisuus jossa parin hengen, "ikäänkuin yleisöä", ei edes näytetä) jossa esityksessä on runsaasti "ikäänkuin" tieteellisiä artikkeleita referenssinä. Tyypillinen manipulaatiovideo, jossa todellisuutta sekoitetaan valeinformaatioon. 

Kuten kirjamainos sanoo: Lue enmmän, luulet vähemmän. Tuhon voisi vaihtaa lopun: "uskot myös vähemmän"




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti