maanantai 18. huhtikuuta 2022

Slava Ukraini, OIKEUS HAKUSESSA

Jos oikeutta Suomessa saadakseen, on ryhdyttävä seinien töhrijäksi, jotakin on vakavasti pielessä.

MTV UUTISET
Julkaistu 14.04.2022

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/presidentinlinnan-tohrija-saatiin-heti-kiinni-kadet-maalissa-poliisi-paljasti-motiivin-ei-liittynyt-siihen-mita-kirjoituksissa-luki/8404120

LAINAUKSIA ARTIKKELISTA:
"Presidentinlinnan, Korkeimman oikeuden ja työ- ja elinkeinoministeriön julkisivuja töhrinyt mies...

Epäilty on 1990-luvulla syntynyt mies, joka on ollut joskus aikaisemminkin poliisin kanssa tekemisissä ...

– Hän kertoi kuulusteluissa, että hän kokee tyytymättömyyttä erääseen viranomaistahoon. Hän oli saanut viranomaiselta itseään koskevan päätöksen, johon hän ei ole tyytyväinen. Tämän vuoksi hän halusi kirjoitella jotain, mikä saa näkyvyyttä ja voi aiheuttaa lukijoissa ärsyyntymistä ja harmitusta.
...
– Tapausta tutkitaan ja aikanaan se mitä ilmeisimmin saatetaan syyteharkintaan."
LAINAUKSET LOPPUVAT

Artikkelia enempää asiaa tuntematta - KOMMENTOIN KUITENKIN:
Toivon mukan mies saa syyteharkinnan jälkeisessä käsittelyssä oikeudenmukaisen päätöksen, ettei hänelle jää lisätarvetta seinien töhrimiseen. Jospa se harmittamaankin jäänyt päätös käsiteltäisiin uudelleen, asiallisesti?

JOSPA KAIKKI SUOMESSA TEHDYT PUOLUEELLISET VIRANOMAIS- JA OIKEUDENPÄÄTÖKSET TUTKITTAISIIN UUDELLEEN, PUOLUEETTOMASTI. Silloin ei syntyisi helposti vihollisleiriin taivuteltavia "maanpuolustajia", kun valtio linjoille kutsuu.

Kyseenalaisia viranomaispäätöksiä riittää. Tausta-aineistoa riittää materiaalia näytöksi asti useammassakin tapauksessa. Viranomaiset vain tahtovat valita, mikä aineisto kelpaa todisteeksi ja mikä ei (= valikoiva = puolueellinen käsittely):
https://www.facebook.com/groups/rakenteellinenkorruptio




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti