perjantai 6. toukokuuta 2022

Suomalaiset Venäjän tukijat

YLE kiinnittää huomion kybervaikuttamiseen, joka kohdistuu nyt suomalaisiin poliitikkoihin.
https://yle.fi/uutiset/3-12430606

Tunnettuja Putinin saappaankiillottajia on muutamia Suomessa.
Johan Bäckman. Venäjän linjan tukija no 1. Pelaako Bäckman itselleen "turvatakuita" jos Putinin vihreät miehet saapuvat kylään? Epäilempä, että venäläiset eivät edes tunne tätä tiedottajadosenttia ja kävelevät hänen ylitseen heti rajalla.
Janus Putkonen. Venäjän toimien puolustaja-tiedottaja MV-sivuston ylläpitäjä-päätoimittaja. Oli jossain vaiheessa Mariupolissa mutta poistui varmaankin paikalta, kun ystäväveli venäläinen lähetti niskaan pommikuormiaan. Julkaisuaan ei tue edes Venäjä. https://seura.fi/asiat/tutkivat/propagandaa-jakava-mv-sivusto-ei-nayta-kelpaavan-edes-venajalle-joutuu-elamaan-kasinomainoksilla/
MV-lehti kertoi Mariupolin antautumisesta jo 13.04.2022. Kuitenkin taistelu Azovstalin terästehtaan alueella jatkui edelleen 6.5.2022.
Ano Turtiainen on nyt lyöttäytynyt heidän joukkoonsa, kun muut vastakarvaisuudet alkavat loppua. Anolla on taipumusta väittää vastaan ihan mistä aiheesta tahansa.
Surullinen huomio on, että Ano väittää omaan kyselyynsä perustuen, että yli puolet suomalaisista vastustaa Natoa, kun taas kaksi virallista (tutkimuskriteerit täyttävää) tutkimusta HS ja YLE saa yli puolet halukkaiksi liittymään Natoon (Maaliskuussa Ylen kannatusmittauksessa 62 prosenttia vastasi kannattavansa Natoa, ja huhtikuussa Helsingin sanomien (siirryt toiseen palveluun) mittauksessa 59 prosenttia.).
Ylen uusi kysely (9.5. 2022) nostaa Natoonliittymisen kannatuksen jo 76%:iin. Irtopisteet Natovastustuksessa kun meni puihin, niin mitä Ano mahtaakaan seuraavaksi keksiä?

Nämä "naapurimaanpuolustajaurhot" myyräntyöläiset, kannattasi putinilaiseen tapaan julistaa vieraan vallan agenteiksi.
Ai niin, Suomihan on vapaa maa ja täällä on sananvapaus, päinvastoin, kuin Putinilassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti