keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Törkeä "KIIMAFLIRTTI"-ansa Kyberhyökkäyksen valmisteluun

Koreasta saapunut "suomalainen" seksipalsta on satavarma ansa.
Verkon virustorjuntasivuistoilta löytyy VAKAVA VAROITUS:

"Warning: Malware Detected. Infected with malware. Immediate action is required"

Käännös: "Varoitus: Haittaohjelma havaittu. Haittaohjelmien saastuttama. Tarvitaan välitöntä toimintaa"

Tämä viittaa siihen, että (lyhenteen taakse piiloitetun) linkin kauttaa saapuu välittömästi virus koneellesi! JOS koneesi ehdottaa yllättäen, millä tahansa sivulla vieraillessasi, jonkin "app":in tai viewer-, tai player-ohjelman asennusta, KIELLÄ asennus ehdottomasti. Nämä "lisäohjelmat" ovat pääasiassa (tutuilta tuntuvin nimin) naamioituja viruksia, tai muita haittaohjelmia.

Muistaa sopii myös, että tuon postituspalvelimen osoite saattaa olla aivan muu, kuin lähetysvaltion. Tämän kaltainen posti on yleensä ollut kotoisin venäläisiltä Trollitehtailta.
Sisältöteksti vaihtelee hieman mutta itse asia, kaava ja tarkoitus on aina sama. Seksillä houkutellaan tietynlaista, helposti johdateltavaa yleisöä, klikkaamaan ansalinkkiä.

Tarkoitus on saada Suomesta (ja muualtakin) mahdollisimman paljon orjakoneita kyberhyökkäyksiin. Tuette Venäjää jos luovutatte, edes vahingossa, koneenne sen hyökkäystarkoituksiin.

ÄLÄKÄÄ KOSKEKO linkkeihin, tai vastatko kirjeeseen!

Noita "arvosteluja" kirjoittavat Trollitehtailijat itse, joten niile on tarpeetonta antaa muuta painoarvoa, kuin "törkeää, katteetonta harhaanjohtamista" (Putinismia).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti