torstai 24. maaliskuuta 2022

Maksaako Koljonen nyt takasin vaalirahoitustaan?

Olli-Pekka Koljonen (dem) Ellunkanosta on mitä ilmeisimmin nyt maksamassa takaisin vaalirahoitustaan, vai onko tienaamassa uutta rahoitusta uusintakierrokselle? Mutta keneltä ja kenelle?  

Koljonen ei päässyt valtuustoon mutta myös hyvillä puoluesuhteillakin pääsee pitkälle. Ellunkanat vilahtelevat mediassa mm. SDP:n PR toimeksiannoissa.

Laajasalon ns. ratikkakorttelin asuntokorttelit urakan sai 27.5.2019Lehto Asunnot Oy. Kaupunkiympäristölautakunnan päätös 4/5.2.2019 Kaupunkiympäristölautakunta päätti varata alueen Lehto Asunnot Oy:lle (y-tunnus 0189229-0) asuntohankkeen suunnittelua varten. 

Laajasalon ratikkavarikon hanke kaatui kuitenkin kalliisiin tärinänvaimennuskustannuksiin sen päälle aiottujen asuintalojen vuoksi.
Puskaradiotiedon mukaan Koljonen yrittää nyt ajaa kamelia neulansilmän läpi ehdottamalla Lajasalon varikon 100M kustannusten puolittamista, siirtämällä 50M infra-momentille. Näin voitaisiin saada HSL suostumaan varikkoon, kun se maksaakin vain 50M.
Tämä kuulostaa todella kähminnältä, joka on syytä tuoda esille ja keskustelun alle.
Infra-momentin rahoilla pitäisi myös ylläpitää olemassaolevaa infraa. Miten se onnistuu jos siihen budjetoidut rahat menevät rakennusalan firman rakennustoiminnan mahdollistamiseen = tukemiseen.

Toivottavasti jotkut järkipoliitikot pitävät asiat ruodussa. Lehmänkaupoista ei koskaan tiedä. Ja kun ne tehdään veronmaksajien rahoilla niin se on helppoa. Kaikki sataa omaan taskuun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti