perjantai 12. huhtikuuta 2019

Seppo Tiitinen sanoo, kuka saa puuttua lainsäädäntään

Kuka saa puuttua lainvalmisteluun? (tiedustelulait ja Sote-valmistelun säädäntö oli kyseessä)
Eikö lakien valmistelu ole osa demokratiaa? Eikö kansalaisten ja asiantuntijoiden ääni saa kuulua jos lainvalmistelussa havaitaan huomauttamisen aihetta? Miksi ei?
"Eduskunnan entinen pääsihteeri, valtiosääntöasiantuntija Seppo Tiitinen jyrähtää valtiosääntöasiantuntijoista, joiden hän katsoo ”rönsyilleen yli äyräidensä”.

Tiitisen moite on julkaistu Suomen Demokraattisimmassa lehdessä:
https://demokraatti.fi/seppo-tiitinen-jyrahtaa-puhemiehenka…
Kansalaiset vaietkoon kun Kepun sedät säätää. No eihän Kepu koskaan ole kovin demokraattinen olllutkaan, Se on Kokoomuksen vastine maaseudulla, eikä suinkaa ihan aikuisten oikeasti, ole poliittisesti mikään "keskustapuolue". Tiitisen isännän asenne sen jo kertoo ja jonka Sipilänkin asenne maan asioiden hoitoon on osoittanut. Suomea hoidetaan kuin businesta (tai lihatuotantotilaa jossa karja kasvatetaan lahtiin).

Hänen sielunveljensä Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (Kokoomus) on sitä mieltä, että kaupunki on tulevaisuuden tehdas. Molemmat näyttävät unohtaneen, että niin kaupungeissa, kuin koko Suomessa, asuu IHMISIÄ.


Tämän linkin artikkelista käy ilmi, miksi Seppo oli niin huolissaan, kun Sote-valmisteluun puututtin. Hyvä ansio on menossa kepulaisilta nyt sivusuun.
https://demokraatti.fi/uusia-paljastuksia-sotesopasta-hs-eduskunnalta-pimitettiin-olennaisia-tietoja-kyse-sadoista-miljoonista-euroista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti