perjantai 25. joulukuuta 2020

ARA ja poliittisesti sitoutuneet vilunkirakentajat

 Rakennuslehden artikkelista poimittua:

https://www.rakennuslehti.fi/2020/02/kun-yleishyodyllisyys-muuttuu-vilunkipeliksi-erikoismies-ryhtyy-toihin/

”Asuntorahastossa virkamiehet eivät ole enää aikoihin päivitelleet asumisen kalleutta vaan sitä, kuinka näppärästi valtion tuella rakennettu yleishyödyllinen eli voittoa tavoittamaton toiminta on Venäjän malliin yksityistetty vaalitukea nauttineiden poliitikoiden katsellessa touhua sormiensa välitse.”
KOMMENTTI: Tuossa osiossa sanotaan suoraan, mistä syystä poliitikoilta ei löydy halua puuttua omiensa puuhiin.

”Vasta viimeisimmän eli Nuorisosäätiön kohdalla valvoja vasta heräsi sen jälkeen, kun tämä kahden nykyisen ministerin entinen lypsylehmä siirtyi vielä ahneempien keskustapoliitikoiden käsiin.”
KOMMENTTI: Tämä on vain yksi paljastuneista viritelmistä. Nuorisosäätiön toimsta on kirjoitettu mm. tässä blogissa.https://politiikkaajapropagandaa.blogspot.com/2020/11/poliittinen-raha-kiertaa-saatioiden.html

”Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (Ara) valvontapäällikkö Sami Turunen vastaa tiiminsä kanssa siitä, että lakeja ja säännöksiä noudatettaisiin jatkossa mahdollisimman tarkasti.”
KOMMENTTI: Onnea Turuselle matkaan. Puolueiden vaikutus ulottuu jokaiseen puolueeseen sidottuun virkamieheen. Se kuuluista ”ryhmäkuri” pitää huolen omistaan ja ennen kaikkea omista eduistaan.

Sijoittajat vastustavat vuokratulojen verotuksen muutoksia: ”Todellinen riski uudisrakentamisen vähenemiselle”. 
KOMMENTTI: Voi, voi. Sijoitusten ansiottomat arvonnousut pienenvät. Mistä nyt lapsille leipää? Mihin ihmeeseen nyt rahani tunkisin piiloon verottajalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti